Photo-therapy


La inceputul acestui an, publicam pe site un articol despre perioada postnatala si cateva sugestii pentru a trece cu brio de aceasta etapa din viata noilor parinti. Puteti reciti articolul aici http://www.terapieonline.ro/cuplul-in-perioada-postnatala/

Intre timp, discutand cu tot mai multe proaspete mamici, am constatat rolul colosal pe care il joaca in readucerea armoniei in casele lor, amintirile.

Desi grele, aceste momente din viata voastra, raman unice. Niciodata copilul tau nu va mai avea 2 zile, 3 saptamani, sau 5 luni. Iar ele, mamicile, au ales ca instrument terapeutic, imortalizarea acestor clipe.

1425706_665809576790036_1402721500_n

De spun ca instrument terapeutic? Caci o sedinta foto reusita poate creste stima de sine, poate  reechilibra relatia de cuplu,  poate ajuta o mamica sa treaca mai usor peste depresia post-natala si toate astea, pe langa rolul clasic, de imortalizare al unui moment magic…DSC_9972

Iata cateva din pozele care da, au avut rol terapeutic pentru mamicile ce au in case si in inimi, astfel de comori.

Multumesc in mod personal fotografului Andreea Gutiu, (https://www.facebook.com/AndreeaGutiuPhotography?fref=ts) care mi-a reamintit ca temele terapeutice pot fi pe cat de inedite, pe atat de eficiente.

Iar daca aveti impresia ca photo-therapy se poate aplica doar in cazul in care aveti in casa un nou-nascut, nici pe departe!

Va invit sa va reinventati ! Si cine stie, cu ocazia asta poate aflati lucruri noi chiar despre voi insiva! Avantajul unei sedinte foto? Acolo poti fi oricine alegi tu sa fii ! Succes la redescoperiri !

DSC_8087