Confidentialitate


lacat

Confidentialitatea in cadrul terapiei online este una dintre nelamuririle cele mai mari ale celor ce-si doresc sa beneficieze de astfel de sedinte.

Noi vrem ca tu sa te simti bine.

Noi vrem ca tu sa ai incredere in noi.

Prin solicitarea serviciilor noastre, echipa terapieonline.ro isi asuma intreaga raspundere in pastrarea stricta a confidentialitatii informatiilor obtinute in cadrul sedintelor de terapie.  Chiar daca iti folosesti numele real sau pseudonimul, confidentialitatea este regula de capatai a psihologilor nostri.

Pe noi nu numele ne intereseaza, cat evolutia ta!

Confidentialitate pentru terapia online: Despre codul deontologic al Psihologului.
Art. vi.2. Psihologii vor proteja confidentialitatea tuturor informatiilor adunate in timpul activitatilor lor profesionale si se vor abtine de la dezvaluirea informatiilor pe care le detin despre colegi, clientii cologilor, studenti si membrii organizatiilor, exceptie facand situatiile: pentru protectia sanatatii publice, pentru prevenirea unui pericol iminent, pentru prevenirea savarsirii unei fapte penale sau pentru impiedicarea producerii rezultatului unei asemenea fapte ori pentru inlaturarea urmarilor prejudiciabile ale unei asemenea fapte. Divulgarea, de catre psihologi, a unor date care le-au fost incredintate sau de care au luat la cunostinta in virtutea profesiei, daca aceasta este de natura a incalca clauza de confidentialitate, este interziza.

Art. VI.4. Psihologii pot impartasi informatiile confidentiale cu altii numai cu consimtamantul celor vizati ori de o asa maniera incat cei vizati sa nu poata fi identificati, exceptie facand situatiile justificate de lege.
Durata clauzei de confidentialitate:

Pe toata perioada sedintelor de terapie, cat si dupa. Chiar si dupa ce perioada de terapie a luat sfarsit, psihologul terapieonline.ro isi asuma responsabilitatea de a nu divulga nici unei alte parti terte informatii despre un anumit client. Pentru mai multe detalii ne puteti scrie la contact@terapieonline.ro sau prin intermediul formularului de contact.

TERAPIEONLINE.RO ISI ASUMA ACEST COD SI ACEASTA CLAUZA.